måndag 30 mars 2009

Scrapbooking ark


En gång i tiden hade jag en vision om att göra scrapbooking papper. Dessa två var några av dem som jag började att skissa på.




fredag 27 mars 2009

Natalies kort




På bilderna är ett 1 års kort till Lilla söta Natalie, bild på packeten och en närbild på fjärilen jag gjort och satt på packetet. Det var ett tag sedan jag gjorde något nytt inlägg. har inte funnit tiden till att pyssla. Börjar hamla i den här eviga stressen alla talar om. inte på jobbet men privat. Jag vet facktiskt inte rickigt hur jag ska få i hop allt just nu. Hur hinner folk med att ha två eller fler barn? Jag får inte ricktigt i hop det, har väl för många intressen. Och sedan ska man ju hinna med att träna med. Inte hjälper det ett dugg nu i heller att jag anmält mig till en kurs en gång i veckan. Har börjat läsa Engelska för Dyslektiket. Ja, så tycker ni att jag stavar som en kråka så är detta förklaringen och oftast gör jag mina inlägg på kvällen när jag är trött och då blir det värre. Jag har länge undvikit att skriva och så även på Engelska. Har en liten fundering om att använda min blogg till att öva att skriva Engelska. Tror ni att ni hade stått ut med det? Jag får tänka ett tag till på det och se om jag tar mig modet till det. Ha en underbar kväll!


onsdag 18 mars 2009

Vår





Våren är här! Krokusarna har envist trängt upp ur lövhögen och det är lite ljusare när man kommer hem. Nu längtar man verkligen efter lite värme och sol. Har börjat för odla lite tomater, chilli, paprika, basilika och div. blommor. Och i min vår yra klippte jag några långa grenar från häcken, band i hop ett hjärta med ett pärlband. Bilden kanske inte visar hjärtat på bästa sätt, men det kan nog få en dekorativ platts senare i vår.

måndag 9 mars 2009

Byrå och låda



En gammal IKEA byrå som fick ett nytt ansikte med hjälp av tapet och nya handtag och ett lager med lack. Jag gjorde även en liten förvaringslåda med tapeten. Här på bilden min älsklings modell DANTE.